Wednesday, June 24, 2009

YO SAJA TULIS SEBAB BORING TAK DAPAT TIDUR



Terlihat jelas depan mata aku nie, tiada sesiapa pun mampu menjaga periuk nasi The Fabulous Cats kecuali aku,Cat Farish. Mujurlah ada Adeep yang telah aku lantik menjadi partner dalam company aku. Wangi dan Zizie akan mula jalankan kelab The Fabulous Cats dan pencarian Manager The Fabulous Cats diteruskan.
Bukan senang nak cari oooooo...Manager nie lah yang penting untuk menguruskan artistnya. Kena ada duit dan pandai carikan duit. Bukan duduk tunggu orang call. Kebanyakan artist manager yang ada tak sehebat beberapa kenalan Cat.
Diaorang tak harapkan panggilan, diaorang turun padang.
artist relax jaga karya dan personaliti saja.
Tu sebab The Fabulous Cats takda Manager. dan Cat lah manager sementara nie...

Faruk juga banyak membantu TFC dan dia lah orang kanan TFC.

TFC sekarang sedang menuju ke album yang ketiga. Diam diam jer dah ada tiga lagu dan kami akan ke konsep yang tak pernah kami terfikir nak masuk...tunggu dan lihat sajalah.Indipendently produce dan compose sendiri.

kontrack TFC baru saja Cat siapkan. mereka semua bernaung dibawah label sendiri Cat Presents Production Sdn Bhd.

masih berkongsi dengan metadome tapi project nie Cat mulakan tanpa arahan sesiapa kerana cat suka ikut gerak hati.

nantikan update dari wangi dan zizie

3 comments:

Mohamad said...

Hi Cat,
i heran cmne u ade idea buat lagu2 sumenye sedap2 n catchy belaka.
caya lah... keep on rocking yo!!

Noorazlina said...

i minat sgt ngan tfc... sesuaiii ngan jiwa i. thanks tfc sebab hiburkn kami...

arul_daniel_shah said...

TFC mmg mantop...
termimpi2 di wat nyer..
bro.. kim salam zizie k..
wa no 1 fan dia masa kt AF dlu..
anyway.. moga TFC trus sukses..