Tuesday, April 3, 2012

Kami Kembali

Maaf atas lalai mengendali blg ini dengan seadanya. Ini adalah kerana kami kehilangan arah tuju dan sibuk dengan kerja masing masing. Kami ingin mengumumkan yang kami telah bertukar ahli kumpulan sekali lagi dan kali ini kami di anggotai oleh saya
Cat Farish, Afiq, Zizie & DJ Krates.

Nantikan Updates TFC yang bakal muncul dengan ALBUM THE BEST OF THE FABULOUS CATS yang mengandungi 10 lagu lama dan 2 lagu baru dan 4 lagu yang belum pernah didengari.

8 comments:

Mohd Zaki Yahya said...

Selamat Maju Jaya...sayang jika TFC tidak diteruskan..ramai peminat anda menyokong ada diluar sana...

Elnetthra Folly E.L said...

love TFC songs.cantik dn bermakna karya2 TFC.keep up,jgn berhenti...wish all the best to u..

Mr. J said...

setahun sekali update ka?

zaid said...

sy nak joint TFC....PLEASE!!!

nashrulhaqeem said...

hye TFC . ape khabar ? Nk tnya ni , mcm mna sy nak berhubung dgn kak zizie tu di laman sosial ? yelah dia mesti ade fb , twitter n lain2 lg kan .

Eiizah Zaza said...
This comment has been removed by the author.
Eiizah Zaza said...

Apa yang sudah terjadi kepada Adit (Singapura - Bekas Kumpulan 2D) & Wangi (Indonesia)? Mengapa harus tukar anggota? Mereka berduakan hebat.

Eena Arrina said...

kalau eena pun, teringin sanggt nk join group ni. ahaks. tapi dalam angan2 jela nampak nya . :)