Saturday, May 16, 2009

UPDATE TFC

salam dari Cat Fabulouso...

alhamdulillah semua rancangan di landasan yang sepatutnya lagi,belum melencung dan tewas dalam pesada seni ini...

The Fabulous Cats kini sedang sibuk merakamkan beberapa lagu lama dari album Fantastik dan Hyperkosmik untuk pasaran Indonesia.

TFC juga menyimpan hasrat untuk membuat re-package album dengan mengabungkan lagu terbaik dari kedua album TFC dan 2 buah lagu baru.

siapa orang baru?

Kami sebenarnya nak stay 3 org dan satu tempat itu akan kami isi dengan talent talent yang baru.

siapa tu?

ada sorang yang dah kami bawa ke pentas. mungkin semua tahu siapa dia, kan. protege cat farish masa mentor musim pertama. dia dari fo3. namanya Zarul.

ada dua calon yang sangat cat suka untuk bersama TFC.

Satu talent nie Cat nak kasi tau kat semua korang yang membaca...I like the attitude, namanya Pash...
satu lagi budak af yang terbaru..hihihi rahsia kerajaan kucing

anggaplah TFC ini satu kompilasi penyanyi2 handal.

TFC dah record lagu Bawaku Terbang dengan Zarul dan kekuatannya ada cuma lagi 20% untuk kepuasan hati cat.

kita ada house remix untuk Bawaku Terbang dan rock remix untuk Papa Jahat terbaru.
nantikan downloads untuk telepon anda.

dan nantikan lagu 'chika boom boom boom'

jgn lupa update kami...

satu lagi cat dah menjadi dj untuk sebuah internet radio:
www.juspodcat.com.my

cat jadi dj untuk jus bling bling yang memutarkan lagu lagu hip hop.

dengar dengarkan ya...

love yall

cat farish
Purr Record

2 comments:

Tentang Joe said...

bile la aku nye turn cntnue jd bdak kucing nie(dlm mmpi je la)..



bro..xde pon link radio 2?...

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

ehmm..sygkn farhana....