Thursday, April 16, 2009

MALAS NAK JAWAB TAPI...

Selalu sgt org tanya pasal tukar ahli la itu la ini la...tapi kena la jawab dan ada yang tak tau pun Cat dah takda dengan Ruffedge.
Inilah jawapan nya

1) Cat Farish kini tidak lagi bersama Ruffedge.
2) The Fabulous Cats adalah kumpulan nya dan telah menghasilkan 2 buah album
album pertama - FANTASTIK
album kedua - HYPERKOSMIK
3) The Fabulous Cats bukan suka suka tukar ahli tapi jodoh ditangan tuhan.
a) tidak semua dirancang dapat diselamatkan
b) the fabulous cats bermula dari restu illahi
c) jika percaya pada takdir, jodoh pertemuan di tangan tuhan maka
soalan itu takkan timbul kerana kumpulan kami jarang ada pertelagahan.
d) jika minat seseorang itu tidak sepenuhnya terhadap kumpulan ini,keselesaan
untuk bersama kumpulan ini kurang.
e) yang mana keluar atau yang ada tetap mantap dan power.
f) effect keluarnya mereka terhadap muzik kami tiada cuma image.
g) perkara pertukaran ahli nie bayak berlaku pada setiap kumpulan jangan
terkejutlah kalau kami sentiasa begini.

WALAU APA PUN CAT FARISH N ADEEP TETAP DISINI.
LOVE YALL

4 comments:

Shahriza said...

peminat setia wangi....

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

tp jwb gak kn??

joefarizal said...

aku nak ganti cat one day nnti..
xdlm fab cats pon xpe..
jnji aku bole jd mcm die..
pk plak aku when org nk kutooookk..

support kau bro!!!!

shaze said...

saya suke adeep =)